Szórakozás

Bosszút áll Liptain a megcsalt feleség?

A kétgyerekes férfi felesége akár nemet is mondhat a válásra, pedig a műsorvezető és kedvese állítólag már az esküvőt tervezi.

Liptai Claudia egy ideje már egy ágyon és egy kenyéren osztozik a válófélben lévő szerkesztővel, B. Péterrel, akivel állítólag mielőbbi házasságot és babát terveznek. Sokak szerint úgy élnek együtt, hogy szinte már túl szép, hogy igaz legyen, nemrég a Párizs melletti Disneylandben jártak a műsorvezető kislányával, Pankával, akár egy igazi család. Könnyen előfordulhat azonban, hogy Péter elhagyott, és két pici gyermekével magára maradt feleségének is lesz még ehhez egy-két szava.

Ismerősök szerint nem lenne meglepő, ha a válás finisében meggondolná magát, és nemet mondana házasságuk felbontására, ami záloga egyben Liptaiék tökéletes boldogságának.

„Claudiának volt néhány elejtett megjegyzése, amiből kiderült: kissé tart attól, hogy ez megtörténhet. És hát valljuk be: még egy igazán galamblelkű ember is beleeshet a bosszúvágy édes kísértésébe, még ha csak szánalmas és pillanatnyi szúrást ejthet is vele” – fejtegette az Új Ásznak egy jól értesült ismerős.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik