Szórakozás

Majka 30 milliót csengetett ki a családi fészekért

A TV2 műsorvezetőjének kedvese szerint még így is áron alul vették meg az ingatlant.

Felelősségteljes, aggódó kispapává érett Majka, miután nyolc hónapja kiderült, hogy szerelme, Dundika áldott állapotban van. A szerelmesek 30 millió forintért vásárolták meg családi fészküket, amit részben már közösen ki is fizettek. Már csak az esküvő várat magára – Dundika szerint az sem sokáig.

“Szerencsére Petinek van néhány kereseti lehetősége, és most ugye ismét lesz tévés szereplése is. Már majdnem kifizettük ezt a lakást, ami több mint 30 millió forintba került. Tény és való, hogy sokba került, de még így is áron alul vettük meg. Az biztos, hogy a gyermekünk nagyon otthonosan fogja érezni itt magát, hiszen 70 négyzetméteres, a terasz pedig még 30. A környék olyan, mintha ide vártak volna minket. Rengeteg kisgyerekes édesanya él itt és mindenki nagyon barátságos” – mesélte az Új Ásznak adott interjújában Dundika.

“A váláson már túl vagyok. Ha Petivel összeházasodunk, szeretnék ismét jó formában lenni. Ebben az állapotban nem tudnék figyelni a meghívottakra és szórakozni sem lehetne rendesen. De mindenféleképpen szeretnénk összeházasodni, csak még egy kicsit várat magára a dolog” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik