Szórakozás

Jáksó közel 100 embernek ad munkát

A Heti Hetes házigazdája nem vásárolt műsorformátumot visz képernyőre, saját elképzeléseit váltja valóra a napi tévésorozatban.

Marslakó címmel napi sorozatot készít az MTV számára Jáksó László. A műsorvezetőből kreatív producerré előlépett televíziós élete legnagyobb vállalkozásaként tekint új produkciójára. Három éve házalt ötletével a különböző csatornáknál, míg végül a Magyar Televízió látott benne fantáziát és úgy döntött, képernyőre viszi a formátumot – számolt be a Bors.

Jáksó öröme azonban nem teljesen felhőtlen: a tévést máris össztűz alá vették a politikai térfél mindkét oldaláról.Az RTL Klub műsorvezetője azonban nem foglalkozik a támadásokkal, legfontosabb célja, hogy sikerre vigye ötletét, és azt szeretné, ha művészi értékei miatt ítélnék meg. Mint mondta, nem akarják felvenni a versenyt a kereskedelmi tévék sorozataival, saját elképzeléseit szeretné valóra váltani.

Jáksó három éven át 90 embernek ad munkát, a legjobb szövegírókat, a legtehetségesebb operatőröket, és a többi pozíciókba is a szakmájuk legjobbjait kívánják szerződtetni. A korábban megszellőztetett kétmilliárdos szerződést határozottan cáfolta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik