Szórakozás

10 kamionnal és 6 busszal érkezik George Michael

Szeptember 19-én ismét hazánkban köszönthetjük a világsztárt.

Az énekes több mindent is kért a rendezőktől, de gyakorlatilag minden technikai kérdést önállóan oldanak meg. Stábja mindent maga szállít a helyszínre, nemcsak a különleges technikai és színpadi elemeket, de még az öltöző berendezését is.

A sztár étkezéséről külön szakács és konyhai személyzet gondoskodik, akik mindvégig a fellépőkkel és a háttérszemélyzettel együtt utaznak. A hazai koncertszervezőktől mindössze egyetlen kérése volt a világsztárnak: az öltözőben mindig legyen friss virág. Fehér liliomokból és rózsákból álló csokrokat kért.

A felszerelést és a csapatot tíz kamion és hat busz szállítja városról városra, a koncert napján már reggel hatkor munkához lát az előőrs, hogy mielőbb felépülhessen a színpad a Budapest Sportarénában. 76 magyar segítővel együtt szorgoskodnak majd, hogy kora délutánra minden a helyén legyen: George ugyanis az esti fellépés előtt egy próbát akar tartani. Az Új Ász információi szerint a koncert után sem siet haza Budapestről, itt marad még pár napig a fővárosban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik