Szórakozás

Mesefigurának öltözött a pancser rabló

Nem vett komolyan jelmeze miatt egy rablót az Egyesült Államokban egy bolti alkalmazott, ami miatt azután meghiúsult a rablás.

Az eset Kaliforniában történt. A rabló egy Gumby nevű mesefigurának öltözve lépett a boltba és pénzt követelt, a boltos azonban csak legyintett egyet, mondván, épp takarít, nem ér rá bolondozni.

“Miért nem hiszed el, hogy ez tényleg rablás?! Fegyverem van!” – förmedt rá a rabló és megpróbálta előrántani pisztolyát, ám jelmeze – amely kezeit kesztyűként bénította – igencsak akadályozta, így aztán revolver helyett 26 centnyi aprópénzt kapott elő, de azt is elejtette.

A boltost nem rémítették halálra a szétguruló érmék és – ha lehet – még kevésbé vette komolyan a rablót, aki végül több pénz helyett – 50 forintnyival – kevesebbel rohant ki a boltból, mint amennyivel betért. Az eladó annyira komolytalannak tartotta az egész akciót, hogy nem is értesítette a rendőrséget, főnöke viszont pár órával később igen, miután megnézte a biztonsági kamera felvételét a “mesebeli” rablóról.

A rendőrség keresi. Bár jelmeze okán senki nem látta az arcát, volt egy társa – a sofőrje -, aki a rablási komédia elején még bent volt az üzletben, így a kamera őt is felvette méghozzá leplezetlen “változatban”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik