Szórakozás

Scarlett Johansson ismét dalra fakadt

Serge Gainsburg sanzonénekes fiával újraénekelte Bardot és Gainsbourg 1968-as klasszikusát, a Bonnie and Clyde című dalt.

Az énekléssel alkalmanként már foglalkozó Scarlett Johansson egy merész szaténruhában – vagy éppen ruha nélkül – tűnik fel a klasszikus modern kori klipváltozatában, amelyben Lulu Gainsbourggal énekel együtt. A színésznő angolul, Gainsbourg franciául adja elő sorait.

A Bonnie and Clyde azon az albumon szerepel, amelyet Lulu Gainsbourg készít apja emléke előtt tisztelegve – írta internetes kiadásában a The Daily Mail című brit napilap.

Az 1968-as slágert már több alkalommal is feldolgozták, felcsendült már Kylie Minogue előadásában, de MC Solaar is kölcsönvette dallamait Nouveau western című dalához.

Scarlett Johanssonnak 2008-ban Anywhere I Lay My Head címmel jelent meg albuma, amely vegyes fogadtatásban részesült. A Tom Waits számait feldolgozó lemez közreműködői között volt David Bowie is. A színésznő nemrégiben a Massive Attack együttessel dolgozott együtt a Summertime című dalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik