Szórakozás

Ralph Lauren fia elveszi Bush unokahúgát

George W. Bush volt amerikai elnök unokahúga vasárnap egy vadnyugati hangulatú ceremónián mondja ki a boldogító igent Ralph Lauren divatcsászár fiának.

Az esküvőt, amelyen a 39 éves Davis Lauren és a 27 esztendős Lauren Bush kel egybe, a divatbirodalom tulajdonosának hét hektáros ranchán rendezik, a Colorado állambeli Ridgeway városka tőszomszédságában. Az amerikai médiában több beszámoló nem hagyta ki azt a poént, hogy ha Bush volt elnök Neil nevű öccsének lánya – az idősebb, szintén exelnök Bush, George Herbert Walker unokája – felveszi a férje nevét, akkor attól kezdve hivatalosan Lauren Laurennek fogják hívni.

Az esküvőt és a lakodalmat vadnyugati külsőségek között rendezik meg. A dekorációt meghatározó virág a mexikói napraforgó lesz, a talpalávalót Michael Martin Murphey countryénekes szolgáltatja és a vőlegény addigra apóssá átminősült apja hétfőn – az amerikai “munka ünnepén” – egy rodeóra szállítja majd át a cifra násznépet.

Ralph Lauren Vera Wang segítségével maga tervezte meg menyének esküvői ruháját. A meghívottak ruhájában is megkövetelt “western feelinget”a Bush-klán texasi kötődése miatt komponálták bele a menyegzőbe.

A meghívottak listáján George W. Bushtól Ivanka Trumpig számos híresség szerepel. Az elnöki nagyszülők, George H.W. és Barbara Bush megromlott egészségi állapotuk miatt nem vesznek részt a rendezvényen.

Davis Lauren és Lauren Bush 2004-ben ismerkedtek meg egymással. A pár eljegyzését Anne Hearst sajtómágnás birtokán tartották meg talpig fehérbe öltözött vendégsereg előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik