Szórakozás

Leparancsolták a fedélzetről a Green Day frontemberét

A kapitány parancsára kellett elhagynia lazán lógó nadrágja miatt a punkzenésznek a repülőt. Botrányt bocsánatkérés követett.

A csomagtartóban pakolászó Billie Joe Armstrong rockzenészt, a Green Day punkzenekar frontemberét a Southwest Airlines Oakland-Burbank járatán egy légikísérő megkérte, hogy húzza feljebb a nadrágját. A gitáros nem engedelmeskedett, sőt feleselni kezdett a légikísérővel, mire a kapitány leparancsolta a repülőgépről.

Az esetnek szemtanúja volt egy helyi tévétársaság producere, így az incidens széles nyilvánosságot kapott, és aztán Armstrong is tájékoztatta rajongóit a Twitteren, hogy úgymond azért kellett leszállnia a repülőgépről, mert a személyzetnek nem tetszett, ahogy a nadrágját viseli.

A rocksztár végül a Northwest egy másik járatával tudott elrepülni. A légitársaság egy “tisztázó” beszélgetés után bocsánatot kért a történtekért.

Hasonló eset történt júniusban a US Airways légitársaság egy járatán San Franciscóban az Új-Mexikói Egyetem egyik futballistájával is. Deshon Marman ugyancsak megtagadta, hogy feljebb húzza nadrágját, amely alól kilátszott az alsónadrágja, mire a kapitány őt is kötelezte a repülőgép elhagyására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik