Szórakozás

Janet Jackson nem lesz ott Jacko emlékkoncertjén

Az énekesnő azért nem vesz részt a walesi rendezvényen, mert az egybeesik a két éve elhunyt popsztár orvosának bírósági tárgyalásával.

Janet Jackson hétfőn jelentette be közleményben, hogy a koncert időzítése miatt nem lesz ott október 8-án Cardiffban.

Jackson anyja, Katherine és nővére, La Toya támogatta a Michael Forever – The Tribute Concert elnevezésű emlékkoncert tervét, két fivére, Randy és Jermaine azonban – számos rajongóval együtt – nem elégedett a szervezéssel.

A koncert fő fellépői között lesz Christina Aguilera, Cee Lo Green és Smokey Robinson. Janet Jackson nem szerepelt a fellépők között, mostani közleményét a részvételét firtató sajtóérdeklődésekre reagálva adta ki.

A nagyszabású emlékkoncertet Conrad Murray, Michael Jackson egykori orvosa nagy érdeklődésre számot tartó Los Angeles-i pere idején rendezik meg. Murrayt azzal vádolják, hogy a propofol nevű műtéti altatószer túladagolásával és a megfelelő orvosi ellenőrzés elmulasztásával az énekes halálát okozta 2009 júniusában.

Randy és Jermaine Jackson – valamint több Michael Jackson rajongói klub – is kifogásolta az emlékkoncert időzítését, a rendezvény ugyanis pont a per közepére esik. Az első tárgyalási nap szeptember 27. lesz, és a tárgyalássorozat várhatóan 4-6 hétig tart.

Conrad Murray ártatlannak vallja magát a gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában. Ha bűnösnek találják, akár 4 év börtönbüntetést is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik