Szórakozás

Dobó Kata kisbabát vár

A színésznő már nem tudta eltitkolni gömbölyödő pocakját.

Három hónappal ezelőtt az egyik napilap tényként közölte, hogy Dobó Kata gyermeket vár, miután a lap egyik szemfüles olvasója ultrahangvizsgálaton látta a gyönyörű színésznőt, aki állítólag boldogan mesélte, hogy kisfia lesz.Kata akkor határozottan cáfolta a pletykát, bár elismerte, hogy járt a kórházban, de húga újszülött kisbabáját látogatta meg.

A kitalált történet azonban pár hónappal később valósággá vált: a színésznő és kedvese első közös gyermeküket várják – írja a hot! Magazin. Kata még várt volna a nagy bejelentéssel, ám egyre gömbölyödő pocakja miatt meg akarta előzni a pletykákat.

A lapnak elárulta, jól viseli a terhességet, szerencsére nem kínozzák rosszullétek, hangulatingadozásait azonban már nehezebben viseli. A kis jövevény nemét egyelőre még nem tudják, és a babaholmik vásárlásával is várnak még egy ideig. Kata párjának, Leventének egyébként már van két gyermeke előző házasságából.

A színésznő mindent megtesz annak érdekében, hogy a kisbaba a lehető legjobban érezze magát anyukája pocakjában. Odafigyel a táplálkozásokra és rendszeres mozgással, úszással tartja fitten magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik