Szórakozás

Nagy Feró egy kislányra vágyik

A 65 éves énekes szívesen gyártaná a jövő rock csecsemőit, felesége azonban erről hallani sem akar.

Nagy Ferónak folyamatosan csöng a telefonja mióta az egyik lapban az jelent meg róla, hogy depressziós. Ám akik tovább is olvasták az írást rájöhettek, Feró arról beszélt, hogy a nyolcvanas években érte el kissé a depresszió, de ma már ennek semmi nyoma.

Feró nemhogy depis lenne, de nagyon is aktív életet él. Minden reggel korán kel, fél órát tornázik, és aztán sem ül a babérjain. Az X-Faktor és saját zenekara sok elfoglaltságot jelent neki, szabadidejében pedig a legszívesebben focizik.

A mentor házasságának gyümölcse két ma már felnőtt fiatalember, ám a legfrissebb hírek szerint Feró nem nagypapa akar lenni, hanem ismét az apaszerepre vágyik. Egy kislányt szeretne, természetesen a feleségétől, Ágitól, akivel már 28 éve alkotnak egy párt – számolt be a Fókusz.

“Én gondolkodom rajta, de a környezetem eléggé hülyének néz. De nem fújok visszavonulót, egy kislányt akarok és kész” – mondta határozottan a nemzet csalogánya, aki egyedül maradt ötletével, felesége és fiaiugyanis hallani sem akarnak az újabb gyermekvállalásról.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik