Szórakozás

Bajor Imre 17 kiló mínusszal kezdett új életet

A kicsi huszár 17 kilóval könnyebben, átértékelve életét, értékrendjét, és valamelyest megszabadulva terheitől most újra úgy mosolyog a kamerákba, mint régen.

Kilenc hónap, tizenhét kiló mínusz, sok baráti és orvosi segítség, és egy új élet kezdete. Ennyi mindennel tud most elszámolni Bajor Imre. Mindenki kicsi huszárja már nem érzi magát kicsinek. Pedig volt olyan időszak az életében, amikor igazából semmire nem volt kíváncsi.

2009-től csőstül érte a baj a színészt: egy rossz mozdulat miatt eltörte a bokáját, majd jöttek az éttermével kapcsolatos pénzügyi gondok, ezek annyira felőrölték, hogy Bajor tavaly januárban idegösszeomlást kapott, tévés és színházi munkáit le kellett mondania. Ha ez még nem lett volna elég, eltörte a kis lábujját, majd a szaunában ráült egy forró kőre.

A színészt végül barátai – köztük Verebes István – szinte szó szerint megfogták és orvoshoz vitték, hogy kigyógyítsák depressziójából. Bajor teljesen új életet kezdett és hátat fordított a múltnak. Fogyókúrába kezdett, nem eszik szénhidrátot, cukrot, naponta úszik és lemondott kedvenc italáról is, a whiskey-ről. Mostanában újra színházi sikereiről szóltak a hírek, és a nagy kérdés is eldőlt, az éttermet nem lehet megmenteni, elviszi a bank.

“Meg kellett komolyodnom minden értelemben. Főleg az, hogy mennyi felelősséggel tartozom az emberek felé, magam felé, a családom és mindenki felé; és ha ennek ez volt az ára, akkor nem is volt akkora nagy ár” – mondta Bajor a Fókusznak.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik