Szórakozás

Leleplezték gazdáikat a sztárkutyusok

Kedvenc házőrzőjük alapján készítettek jellemrajzot a sztárokról az Állatvédőrség kutyaiskolájában.

Joó István, az intézmény vezetője egy rövid tréning után kíméletlen őszinteséggel mondott véleményt a gazdikról és a sztárkutyusokról.

Kiderült, az Irigy Hónaljmirigy énekese, Varga Győző igazi falkavezér, a Jóban Rosszban sztárja, Bozsó Péter leplezi jó szívét, Terecskei Rita énekesnő pedig előfordul, hogy túl engedékeny.

A sztárok megdöbbentek a pontos jellemrajzon, de elismerték, volt benne igazság.

„,A mi famíliánk tényleg egy igazi falkaként működik, Bizsu, a golden retrieverünk pedig teljes értékű családtag. Még nyaralni sem megyünk nélküle” – mondta Varga Győző, akit felesége és kisfia kísért el a kutyatréningre.

Bozsó Péter lelkes kutyatulajdonos, aki talán jobban bízik Picassóban, mint saját magában.

„Tényleg kicsit bizalmatlan vagyok, nehezen nyílok meg, sokszor gondolom, hogy az emberek nem értenek meg. De ilyenkor nem igazán a kutyára, csak magamra támaszkodom, azt hiszem, kicsit önfejű vagyok” – mesélte a sikersorozat Szlávik nyomozója, aki a lehető legjobb gazdája szeretne lenni a golden retrievernek.

„A kutya gondozása az én feladatom,  az állatorvostól a sétáig. A reggeli és esti sétákat különösen kedvelem, olyankor csak magunk vagyunk” – tette hozzá a színész.

A sztárgazdik a Cerberos Kuyaiskola elismerésében részesültek, és mindannyian megígérték, hogy visszatérnek a suliba, hogy tovább mélyítsék kapcsolatukat kedvencükkel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik