Szórakozás

Bajnai neheztel az orrát eltörő focistára

A volt kormányfő most nehezen beszél, és egy hétig otthon nyomja az ágyat; ráadásul a bocsánatkérés is elmaradt.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bajnai Gordon súlyos sérülést szenvedett egy hétfő esti focimeccsen. A 43-as Építők kapuját őrző politikust a Grund FC 17 éves csatára rúgta fejbe egy kifutás alkalmával a felkészülési mérkőzésen. A volt kormányfőnek egy kisebb porc vált le az orráról, meg kellett műteni, most otthon lábadozik.

A Bors megtalálta a fiatal és talán túlzottan is lelkes labdarúgót, aki nagyon sajnálja a történteket, és elnézést is kér Bajnaitól. A fiú a lapnak elmondta, nem volt szándékos a mozdulat, először azt sem tudta, hogy kit rúgott le, mert nem érdekli a politika. Egyébként ő is megsérült az ütközésben, másfél hétre kidőlt, annyira megsínylette a térde a orrba rúgást.

Bajnai bár neheztel egy kicsit, de lezártnak tekinti az ügyet. “Mindenki számoljon el a saját lelkiismeretével. A fociban ez benne van, de a srác nem jött oda hozzám bocsánatot kérni” – mondta a politikus.

A csatár az egyik közösségi portálon hétfőn este így írt az esetről: „asszem, eltörtem Bajnai Gordon orrát”. Filozófiája pedig: „Legyél az, akitől már napokkal a meccsek előtt reszketnek”, illetve, „Minden mérkőzés a te nevedtől legyen hangos” – olvasható a focista adatlapján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik