Szórakozás

Hazánkba érkeznek Michael Flatley utódai

A közép-kelet európai turné részeként Magyarországra érkezik novemberben a Michael Flatley által megálmodott Lord Of The Dance produkció.

Michael Flatley nevét 1994-ben ismerte meg a világ, amikor fellépett az Eurovíziós Dalfesztiválon. A mindössze 7 perces műsor megváltoztatta az ő életét és a világ szórakozásról alkotott felfogását is. Flatley több egyéni kategóriában is bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, többek között mint a legjobban fizetett táncos, illetve a legmagasabb összegre (40 millió dollárra) biztosított lábak és a világ leggyorsabb lábainak “tulajdonosa”.

A Lord of the Dance show 1996-ban született. Michael mindössze 8 hét alatt találta ki, állította színpadra, rendezte meg és koreografálta az előadást, ráadásul a főszerepet is maga táncolta 1998-ig, összesen 400-szor.

A Dél-Afrikában és Dél-Amerikában minden ismert jegyeladási rekordot megdöntő műsor most hazánkba érkezik, hogy a magyar közönséget is elkalauzolja a kelta mondakör varázslatos álomvilágába. A társulat november 11-én Szegeden, 12-én Szombathelyen, 15-én pedig a Papp László Budapest Sportarénában lép fel, hogy professzionális mozdulataikkal, a lenyűgöző jelmezekkel és színpadi megoldássaikkal kiragadják a publikumot a jelenből és elrepítsék a kelta álmok földjére.

A Lord of the Dance egyébként nem először jön Magyarországra: a produkció járt itt 2000-ben, 2001-ben, 2003-ban, 2005-ben és 2010-ben is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik