Szórakozás

A svájci frank a sztárokat sem kíméli

A hazai hírességek is adósságban fuldokolnak. Egyre többen panaszkodnak arról, hogy az évekkel ezelőtt felvett hitelük nagy bajba sodorta őket.

Bajban vannak a celebek is a svájci frank miatt, ugyanis nem csak az átlagembereknek, nekik is van hitelük. Kálloy Molnár Péternek vészesen emelkedik a törlesztő részlete, Az Üvegtigris sztárja öt évvel ezelőtt vett fel hitelt a házára, már közel a dupláját fizeti a kezdeti részleteknek. Azt mondja, már csak reménykedni tud, hogy a kormány talál valamilyen megoldást a problémára.

Baby Gabinak is nagyon össze kell szednie magát, hogy be tudja fizetni a sárga csekkeket a hónap végén. Az énekesnő próbál több lábon állni, így a fellépések mellett más munkát is vállal. Bíró Icának is meggyűlik a baja a svájci frankkal. A fitneszlady a vállalkozására vett fel hitelt évekkel ezelőtt, de mostanra arra kényszerült, hogy kiadja az edzőtermét.

Schobert Norbi mindenkinek azt tanácsolja, ne vegyen fel hitelt, ha teheti. Tudja, miről beszél, hiszen, ahogy ő fogalmazott, a „csóróságból” jött, neki is volt adóssága. Kezdő rendőrként az első autójára vett fel hitelt, akkor megfogadta, soha többet nem tesz ilyet, bár tudja, hogy sokan vannak, akiknek nincs más választásuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik