Szórakozás

VV Olivér Jerzyvel jótékonykodott

A ValóVilág 4 Vagánya rendhagyó módon ünnepelte születésnapját: buliját a Night of Hope jótékonysági rendezvénnyel kötötte össze.

VV Olivér krisztusi korba lépett; és úgy látszik, az idővel nemcsak a ráncok szaporodnak.

„Nem tudom, hogyan lehet úgy tükörbe nézni, hogy látjuk ezt, majd hazamegyünk és “jaj, de jó volt, megint mennyit kerestem”. Szóval az a minimum, és ezt mindenkinek mondom, aki olyan cipőben jár, mint én, hogy eléggé ott van a köztudatban, hogy az a legkevesebb, hogy egy ilyen helyre eljön” – mondta a Reflektornak az egykori villalakó.

Kemény szavak, egy szókimondó embertől. Nem csoda, hisz a rendhagyó eseménnyel a gyermekprostitúció elleni küzdelmet és a mélyszegénységben élő családokat támogatják. A bulin olyan fiatalok léptek színpadra, akik korábban éheztek és kilátástalan volt az életük. Most örömüket lelik abban, hogy megmutathatják, ők is lehetnek tehetségesek.

Olivér sok ismerősét felhívta, hogy legalább jelenlétükkel ösztönözzék az embereket az adakozásra, de egyedül Jerzy állt ki barátja mellett.

Az este végén jelképesen átadták a gyerekeknek azt a dobozt, amiben az adományokat gyűjtötték. A jótékonykodás után pedig beindult a szülinapi zsúr. A nagy és csillogó ajándékok ezúttal elmaradtak, inkább a meghitt ünneplésé volt a főszerep.

Olivér szerint az adakozás és jótékonykodás egyáltalán nem korfüggő. Elhatározás kérdése. Saját bevallása szerint, hiába lett 33 éves, örökre kissrác marad. És talán pont ezért segít a rászoruló gyermekeken.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik