Szórakozás

Súlyos gondjairól vallott Zoltán Erika

Híába edzett és fogyókúrázott, nem tudott megszabadulni fölös kilóitól a sztár. Kiderült: egészségügyi probléma áll a háttérben.

Miután az összes létező fogyókúrával kudarcot vallott, Zoltán Erika arra kezdett gyanakodni, hogy nincs minden rendben az egészségével. Sejtése hamarosan bizonyságot is nyert. Kiderült, hogy a pajzsmirigye nem működik tökéletesen.

Bár férje is évek óta ugyanezzel a problémával küzd, az énekesnőben eddig fel sem merült, hogy hasonló cipőben járhatnak – mesélte a sztár az RTL Klub Fél Kettő című műsorában. Erika elmondta, soha nem volt nádszáltípus, de különösen a szülés után kezdtek gyarapodni rajta a pluszkilók. Idén tavasszal aztán elhatározta, ha törik, ha szakad, leadja a fölösleget. De az edzés és a szigorú fogyókúrák ellenére sem tudott öt kilónál többet leadni.

Egy nap aztán – teljesen más okból – elment a háziorvosához, aki javasolta, hogy nézzék meg a vérképét. Az eredményből aztán rögtön világosan látszott, hogy a pajzsmirigye bizony nem úgy működik, ahogyan kellene.

Hogy milyen következményekkel jár ez, kiderül a Fél Kettő riportjából!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik