Szórakozás

Durván beégették Alekoszt az exek

A görög csődör viszont megelégelte volt kedvesei kritikus megjegyzéseit, s úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

Alekosz több volt kedvese is tett a közelmúltban arra utaló nyilatkozatokat, hogy a VV sztárja bizony nem igazán szolgált rá a szexkiborg jelzőre. Veronika egyenesen úgy fogalmazott, Alekosz az ágyban egy csődtömeg. A valóságshow-győztes ezért úgy határozott, nem hagyja szó nélkül a férfiasságára vonatkozó becsmérlő kijelentéseket, s az RTL Klub Reggeli című műsorában riposztolt az elégedetlenkedő exek megnyilvánulásaira.

Veronika kapcsán úgy fogalmazott: talán jobb lenne, ha a lány a jövőben árnyékban sétáltatná a kutyáját, mert valószínűleg napszúrást kaphatott.

Azzal a híreszteléssel kapcsolatban, hogy az elmúlt időben megkopott volna a varázsa a hölgyek körében, Alekosz azt mondta, nem elég a népszerűség ahhoz, hogy a lányok egy férfi lába elé omoljanak. Hódítani kell, és meglátása szerint a magyar lányok valósággal szomjazzák az udvarlást és a törődést.

A VV-hős elárulta azt is, hogy ismertségének köszönhetően lehetősége nyílt olyan lányok kegyeinek megszerzésére is, akikről korábban nem is álmodhatott. Most őket tanulmányozza.

Alekosz okfejtését az udvarlástechnikáról itt megnézheti!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik