Szórakozás

Újra forog a Szerencsekerék

Ma is megállítják az utcán, pedig Vízy András már évek óta nincs képernyőn. Annak idején azonban ő vezette a legtöbb adást megért népszerű vetélkedőt, a Szerencsekereket.

Kapcsolódó cikkek

Klausmann-Gajdos-Vízy műsorvezető hármasa méltán volt népszerű. 1993 és 2001 között ugyanis több mint ötezer versenyző forgatta meg azt a bizonyos kereket. Magyarországon ez volt a legtöbb adást megért játék, összesen 1686-szor szólalt meg az ismerős szignál.

András szókimondásával, pörgős stílusával új ízt vitt a műsorba, ami nem csoda, hisz színésznek készült, csak kevesen tudják, hogy játszott musicalekben, sőt énekesi babérokra is tört a TNT zenekarral.

Három kislánya édesanyját is a színpadnak, a Nemzeti Színház Stúdiójának köszönheti, Henivel ott ismerkedett meg több mint huszonöt éve. Három kislányuk született, Laura, Barbara és Dorina, akik mindannyian a Virág keresztnevet kapták második névnek.

Az egykori tévés ma már szóvivőként dolgozik, és saját cége van, a hamarosan újrainduló Szerencsekerék nélküle forog majd. A STORY4 újraindítja a népszerű műsort természetesen új házigazdákkal, és megújult köntösben, de a játék izgalma a régi marad.

Jelentkezzen hát, és játsszon velünk pénznyereményért, hogy a Szerencsekerékkel minden jóra forduljon!

 


Ajánlott videó

Olvasói sztorik