Szórakozás

Rendőrrel száguldott a halálba a magyar modell

Ígéretes jövőt jósoltak a 18 éves Henriettának, aki egy motor utasaként múlt héten vesztette életét az autópályán.

Mint arról korábban beszámoltunk, a lány múlt kedden halt meg az M7-esen, amikor szerelme elvesztette az uralmát a motorja felett. A fiatal modell és barátja az autópálya belső forgalmi sávjában haladt Budapest felé július 12-én, amikor a sofőr a Pákozdi lejárónál a jobb oldali külső szalagkorlátnak ütközött. Mindketten lerepültek a motorról, a 27 éves férfit súlyos sérülésekkel szállították a kórházba, míg utasa a helyszínen életét vesztette.

Heni utolsó fotósorozata a Halászbástyán készült. Ezenkívül egy divatbemutató Marrakechben és egy szépségversenyen elért előkelő hely adatott meg a lánynak. Henrietta karrierje első fontos állomásain alig lépett túl. A 18 éves modell előtt nyitva álltak a fotóstúdiók, és várták őt a kifutók.

Henrietta családja még ma sem tudja feldolgozni a lány halálát. A fiút, aki a motort vezette, nem ismerte jól, Heni barátnője is csak egyszer találkozott az udvarlóval.

A Fókusz úgy tudja, a férfi sokkal gyorsabban hajtott a megengedett sebességnél, ezért csapódtak a szalagkorlátnak. A balesetben a székesfehérvári főügyészség nyomoz, mert információk szerint a motor vezetője rendőr.

A lány barátnője haragszik a férfira, szerinte felelőtlenül vezetett. „Szerintem ez egy elég felelőtlen dolog, hogy a barátnőjét ruha nélkül felengedi a motorra, vagy hogy 170-nel mennek, vagy hogy pont egy szórakozás után történt meg” – mondta megtörten a barátnő.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik