Szórakozás

Sütibe foglalták Pippa fenekét

Az évszázad esküvője óta a legnagyobb Facebook-aktivitást egyértelműen Pippa hátsója zsebelte be, de van, akinek a like-gomb megnyomása nem volt elég...

Philippa Middleton volt az a hölgy a királyi esküvőn, akitől már a Goring Hotelből kilépve elállt az emberek lélegzete. Nemcsak azért, mert testhez simuló ruháját Sarah Burton tervezte, hanem mert kecsességével és bájával szinte azonnal levette lábukról a briteket.

Pippa neve az esküvő óta a trendi témákhoz tartozik, lesifotósok követik minden mozdulatát, a Twitteren, de a Facebookon is hatalmas sikere van: több mint kétszázezres rajongótáborra tett szert, akik különösen a fenekét lájkolják. De megjelentek már róla monokinis paparazziképek is, legutóbb pedig a szoknyája alá nyerhettünk betekintést.

Ezúttal pedig a brit képzőművész, Laura Hadland döntött úgy, hogy 15 ezer pancake-ből rakja ki Katalin hercegnő kis húgának formás hátsóját és portréját. A lekváros óriásmozaik több mint 24 óra alatt készült el, 15 önkéntes segítségével – írja a Daily Mail.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik