Szórakozás

Gyermeket vár Doktor Szöszi?

Reese Witherspoont gömbölyödő pocakkal kapták lencsevégre a malibui tengerparton.

A színésznő és második férje, Jim Toth idén márciusban házasodtak össze és azóta szinte mindenki azt találgatja, vajon mikor érkezik az első közös baba.

„Nem titok, hogy Reese szeretné megajándékozni egy gyermekkel Jimet, már jó ideje próbálkoznak is. Ők egy csodálatos család, egyetlen dolog hiányzik az életükből: egy közös kisbaba” – árulta el egy bennfentes az OK! magazinnak.

A Doktor Szöszi sztárja állítólag már nem edz olyan keményen, sőt, egyesek szerint már a pocakjában hordja a kis trónörököst – ezt a vélekedést erősíti az a fotó is, amely július 4-én készült a strandoló színésznőről és gyanúsan gömbölyödő hasáról.

A 2006-ban A nyughatatlan című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapó Reese Witherspoon decemberberben jegyezte el magát a feltehetően magyar származású Jim Tothtal. Az esküvőt a színésznő birtokán, a kaliforniai Ojai nevű kisvárosban tartották. Toth a 35 éves Witherspoon második férje, a filmsztár 2008-ban vált el Ryan Phillippe színésztől, akitől van két gyermeke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik