Szórakozás

Sztárok koncerteznek az elhagyatott kiskutyákért

A fővárosi Illatos úti Ebrendészeti Telep munkájának támogatásáért amerikai és magyar zenészek összefogásával jótékonysági koncertet rendeznek július 20-án.

A Városmajori Szabadtéri Színpadon fellép az Egyesült Államokból érkező Tacoma Concert Band. A hatvanfős fúvós együttes európai turnéja utolsó állomásaként zenél Budapesten. A legjobb amerikai és európai fúvós hagyományokat folytatják, gazdag repertoárral rendelkeznek.

A magyar zenészek közül Király Viktor és Lola szórakoztatják a közönséget. Valamennyi fellépő lemondott honoráriumáról a jótékonysági cél érdekében.

A jegyek árát mindössze száz forintban határozták meg, és a vendégekre bízzák, kívánnak-e a helyszínen adományozni az ebtelep munkájának támogatására – tájékoztatott a szervező Vigyél Haza Alapítvány.

Az ebtelepnek felajánlott összeget az alapítvány számlaszámára (11714006-20438490) is elküldhetik az adakozni vágyók.

Valamennyi adományt a telepen ápolt sérült kutyák gyógyíttatására fordítják. A telepre évente több mint háromezer kutya kerül: egy részük sérült vagy gazdája által leadott állat, amelynek tulajdonosa nem tudja vállalni az orvosi költségeket.

A jótékonysági koncertről és a telep munkájáról részletes információk olvashatók itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik