Szórakozás

Harry herceg Jensen Button régi csajára hajt

A 25 esztendős Florence Brudenell-Bruce fehérnemű- és fürdőruhamodell, derajong a művészetekért is.

Ismét udvarol Harry herceg – és ismét egy szőke szépségnek. Az idén 27 éves Harry – Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, aki édesapja és bátyja, Vilmos herceg mögött a harmadik a brit trónutódlási sorban – ezúttal a 25 esztendős Florence Brudenell-Bruce fehérnemű- és fürdőruhamodell – Jenson Button Forma 1-es autóversenyző volt barátnője – szívét hódította meg.

A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap jól értesült udvari bennfentesei szerint Harry és Florence “intim együttléteket” töltöttek London világhírű bohém negyedében, Notting Hillben lévő luxusotthonában.

Florence rajong a művészetekért: a bristoli egyetemen művészettörténészi diplomát szerzett, ifjú kora ellenére a szakma által számon tartott műgyűjtő, és kollekciójából már kiállítást is rendezett a londoni művésznegyed szívében, az Old Bond Street egyik galériájában.

Egy ízben kijelentette: jelenleg modellkedik és néha a színészettel is megpróbálkozik, de ezek “hullámvasúthoz” hasonló foglalkozások – az ember vagy a csúcson van, vagy a mélyben -, és élete állandó szerelmét a művészetek jelentik.

A The Sun beszédes példaként megemlíti, hogy amikor Florence és Button románca 2008-ban zátonyra futott, az autóversenyző egy 100 ezer fontos tájképpel próbálta visszahódítani volt kedvesét – a jelek szerint sikertelenül.

Harry korábbi barátnője is egy modellalkatú szőke szépség, a Zimbabwében született, Dél-Afrikában élő Chelsy Davy volt. A herceg és Chelsy hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt.

Miután testvére, Vilmos elkelt, jelenleg Harry számít a világ egyik legkapósabb agglegényének, és ennek idegenforgalmi vonzatai is vannak. Brit sajtóbeszámolók szerint ugyanis reményteli amerikai leányok körében valóságos Harry-turizmus alakult ki: ifjú hölgyek csapatostul kelnek át az Atlanti-óceánon, és gondosan kidolgozott menetrendek alapján járják végig a herceg által közismerten gyakran látogatott legmenőbb londoni szórakozóhelyeket, hátha összeakadnak a herceggel – és hátha Harry szeme megakad rajtuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik