Szórakozás

Alekosz ezúttal Tatán kereste a szerelmet

Fesztiválozó hírességek töltötték a hétvégét a festői szépségű kisvárosban.

Gombos Edina és Joshi, VV Gigi és Alekosz, az Éden Hotel-ből ismert Alíz és Ádám mind a tatai tó partján töltötték a hétvégét. A hírességek hatalmas feltűnést kelltettek az idei Víz, zene, virág-fesztiválon. A ValóVilág 4 nyertese nem hazudtolta meg önmagát, a tatai lányoknak is egyből udvarolni kezdett.

„Kedvemre valók voltak a lányok, nagyon csinosak, kedvesek” – árulta el Alekosz, aki nem hagyhatta ki a helyi pálinkák kóstolását sem. „Ez az egyik út, ami a szívemhez vezet, a finom italok” – tette hozzá a VV-győztes.

A FEM3 és a TV2 műsorvezetője, Joshi Bharat a hungarikumot kihagyta, de a fesztiválozók legnagyobb örömére az aláírások mellett életvezetési tanácsokat adott.

„Fantasztikus volt a hely hangulata és szellemisége, feltöltődés volt ott lenni. Nagyon sok szeretetet kaptunk és remélem, hogy tudtunk adni is valamit. Öt-hat ember volt, aki komoly problémával jött oda hozzám tanácsot kérni. Egy ilyen közegben nem lehet nagyon mély beszélgetéseket folytatni, de úgy érzem, azért sikerült segítenem picit az embereknek” – mondta Joshi, aki Gombos Edinával érkezett. A Tatán rajzpályázaton is zsűriző Aktív műsorvezetője magánemberként is boldogan látogat el a számos családi programot kínáló fesztiválokra.

Alízt és Ádámot, az Éden Hotel két szereplőjét leginkább a tatai tó nyűgözte le, hosszú sétával kapcsolódtak ki. Lajsz András a tatai térséghez illően boralapú koktélokat kevert a közönségnek a tatai kastély udvarán. A hangulatról pedig az X-Faktor tehetsége, Janicsák Veca gondoskodott, aki kedvenc dalait énekelte a közönségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik