Szórakozás

Fejest ugrott a búzába a 2010-es szépségkirálynő

Pózolj pulykával, takarmánnyal, traktorral és villáskulccsal, silók előtt és búzamezőben, naplementénél. Babinyecz Timi új oldaláról mutatkozott be.

Babinyecz Timi tündöklése az RTL Klub Királynő című műsorában kezdődött. 2010-ben ő lett Miss Universe Hungary, majd ő képviselte Magyarországot a Las Vegas-i világversenyen, itt azonban már nem jutott be az első 15-be.

Az egykori szépségkirálynőt most egy élelmiszeripari cég kérte fel, hogy legyen az arca – számolt be a Fókusz. Timi örült a rendhagyó fotózásnak. Szerinte végre nem egy unalmas kozmetikai vagy divatfotózáson vett részt, hanem számára ez egy olyan munka, aminek színe és szaga van. Mivel a modell maga is vidéki lány, könnyen feltalálta magát az új helyzetben: éppúgy otthon érezte magát egy gabonát ürítő teherautó közelében, mint a már feldolgozott és csomagolt takarmányok között. De éppúgy jól állt a kezében a hatalmas villáskulcs, és az sem esett nehezére, amikor takarmányt kellett lapátolni. Aztán egy újabb fantasztikus átváltozás, és elegáns dámaként tért vissza – a gabonasilókhoz.

Timi most fejezte be a második évet a Táncművészeti Főiskolán, és hamarosan lejár királynői megbízatása. Reméli, hogy ezentúl is sokszor állhat majd a kamera elé, és szépségének híre eljut majd a végtelen búzamezőkön és takarmányhegyeken túlra is.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik