Szórakozás

Harry herceg ismét facér

Harry herceg újra  "szabad", és bátyjának sógornője, Pippa Middleton sincs a célkeresztjében.

Mindezt maga a 26 éves katonaherceg közölte a minap barátaival, tudatva, hogy kapcsolata régi barátnőjével, Chelsy Davyvel ismét zátonyra futott. Harry egyben eloszlatta azokat a magukat makacsul tartó pletykákat is, amelyek szerint “valami alakul” közte és Pippa – Vilmos herceg feleségének, Katalin cambridge-i hercegnőnek a húga – között.

Harry – a brit királyi légierő aktív állományú harci helikopterpilótája – és a modellalkatú, Zimbabwében született, Dél-Afrikában élő Chelsy Davy hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt. Chelsy ugyan jelen volt Vilmos herceg – Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia – és Katalin áprilisi londoni esküvőjén – állítólag Harry kifejezett kérésére vették fel a meghívottak listájára -, és ebből sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a pár ismét összejött, ám ezt most Harry állítólag határozottan cáfolta.

A The Mail on Sunday című vasárnapi konzervatív brit tömeglap bennfentesei szerint a herceg egy minapi londoni koncerten, barátaival beszélgetve közölte, hogy jelenleg nem jár senkivel, sem Chelsyvel, sem Pippával. “Száz százalékig szabad vagyok” – idézték a lap forrásai Harryt.

A “Pippa-ügyről” szóló híresztelések Vilmos és Katalin április 29-ei világraszóló esküvője után kaptak lábra. Harry Vilmos herceg, Pippa pedig nővére, Katalin hercegnő – a menyegzőig viselt polgári nevén Kate Middleton – esküvői tanúja volt. Harry és a rendkívül csinos Pippa – teljes keresztnevén Philippa – feltűnően jóban volt az esküvő napján, a szertartás helyszínét, a londoni Westminster-apátságot például a közvetítést világszerte figyelő kétmilliárd tévénéző szemeláttára kart karba öltve hagyták el.

Pippának azonban egybehangzó sajtóértesülések szerint komoly udvarlója van egy citybeli bróker személyében. Bár az elmúlt hetekben olyan sajtóértesülések is megjelentek, hogy e románc a végéhez közeledik, sőt már véget is ért – Pippa például többször is más fiatalemberek társaságában mutatkozott különböző rendezvényeken -, a legutóbbi napokban azonban bennfentesek arról számoltak be, hogy a kapcsolat abszolút szilárd, csak a pár igyekszik kerülni a nyilvánosságot közös programjai során.

Nővérének esküvője óta Pippa Middleton saját jogán is sajtófotósok által üldözött híresség lett, miután a világ felfigyelt az ifjú hercegi sógornő karcsú alakjára, amelyet az alkalomra készített, szakértők által diszkréten pikánsnak minősített ruha – keveset felfedve, ám annál többet sejtetve – még ki is emelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik