Szórakozás

Agykontrollal gyógyítja tumorját a fiatal énekesnő

Tóth Gabi azt hitte, májrákja van.

Tóth Gabi máján tavaly egy 9 centiméteres jóindulatú elváltozást találtak az orvosok. Volt olyan a szakember, aki egyenesen azzal riogatta a vadóc énekesnőt, hogy rákos és azonnal meg kell műteni, míg mások azzal nyugtatgatták, hogy nem kell a tumorral semmit sem csinálni. A Megasztár egykori felfedezettje ekkor határozta el, hogy inkább a saját kezébe veszi gyógyulása sorsát, jobban elmélyül a spirituális dolgokban, és pusztán a pozitív gondolkodás segítségével kilábal a bajból. A vadóc énekesnőnek az agykontroll segítségével sikerült elérnie, hogy a daganat egy év alatt egy centit zsugorodjon.

„Mindennap csinálom az agynkontrollt, nagyon hiszek benne, nagyon sokat segített, a fogyókúrámat is ezáltal sikerül megtartanom” – árulta el Gabi, aki tanfolyamokra jár és esténként különböző ellazító CD-kre alszik el.

Dr. Domján László agykontrolloktató, belgyógyász a Reggeli adásában megerősítette, hogy a mentális hozzáállás – amit Gabi ösztönösen csinált – valóban nagyon sokat számít. Az orvosi kezelést nem helyettesíthetik, de nagyon jól kiegészítik azt.

„Az elmének döbbenetesen nagy gyógyító ereje van, amit tudunk használni arra, hogy a folyamatosan átépülő testet az egészség felé vigyük el, hogy az immunrendszer erősebben működjön – mondta a szakember. Hozzátette: agy számára a gondolat egy végrehajtandó utasítás, aminek a hatása ellazult állapotban a legerősebb.

„Amikor ellazulunk, szunyókálás közeli állapotba jutunk, akkor megnyílik az elme mélyebb része, az úgynevezett tudatalatti és azon keresztül meglepően nagy mértékben hathatunk a testi működéseinkre” – magyarázta Domján László.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik