Szórakozás

Rippel: a kisfiam maga a csoda

A csöppség felfoghatatlan nehézségek árán végül makkegészségesen született meg.

Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban beszámoltunk, Rippel Krisztofer Herkules Ferencnek hívják a legifjabb Rippel fiút, aki 3370 grammal és 54 cm-rel, szerdán reggel született. Az ismert artista apuka már nagyon várta ezt a pillanatot: meghatódva, könnyeivel küszködve mesélt kisfiáról és feleségéről, Vivienről az Aktívnak.

„A Herkules nevet azért kapta, mert egy mitológiai hős, aki ennyi mindenen végigment és ennyi mindenen átküzdötte magát: egy rákos betegségen, majd megfogant és az édesanyjával együtt meggyógyultak. Ez egy nagyon nagy csoda” – nyilatkozta könnyes szemmel Rippel.

Az erőművész feleségénél korábban petefészekrákot állapítottak meg. Komoly műtéteken esett át, a petefészkeit el kellett távolítani. Így kisfiuk petesejt donorral fogant meg. Krisztofer császármetszéssel jött a világra, de az apuka ettől függetlenül végig jelen volt és a végén ő vághatta el a köldökzsinórt.

Rippelék néhány nap múlva mehetnek majd haza a kórházból, de addig is az erőművész, amikor csak teheti, családja mellett van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik