Szórakozás

Gábor Zsazsa párnák között pezsgőzik

Bár nincs három hete, hogy a betegeskedő díva felébredt a kómából, úgy tűnik, már sokkal jobban van, nosztalgikus hangulatban, egy pohár pezsgővel köszöntötte férjét.

Frederic von Anhalt herceg június 20-án ünnepelte 68. születésnapját, a jeles alkalomról pedig felesége, Zsazsa sem feledkezett meg. Az ágyhoz kötött 94 éves filmsztár fehér köntösben, hátát párnákkal kitámasztva, egy pohár pezsgővel a kezében koccintott Beverly Hills-i otthonukban a férfi egészségére, akivel immár 25 éve élnek boldog házasságban – írja a Mail Online.

A 15 millió dollárt érő ingatlant – csak úgy mint Gábor Zsazsa gazdag ruhatárát, bútorait és antikvitásait is – Anhalt még az idén el kívánja adni, hogy a dívát gyakran kezelő kórház szomszédságába költözzenek. A színésznő egy tavalyi medencecsonttörés miatt több ízben is ápolásra szorult. Januárban üszkösödés miatt amputálni kellett az egyik lábát, majd szélütés miatt elvesztette a beszédkészségét. Nemrégiben tüdőgyulladással kellett beszállítani, majd egy etetőcsőtől kapott fertőzést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik