Szórakozás

16 évesen háromszoros anyuka

Nemcsak Bulgáriát, hanem az egész világot megdöbbentette egy 16 éves nő esete, aki 14 évesen ment férjhez, és három gyermeket szült.

Tinka Angelova a múlt hónapban hozta világra harmadik gyermekét. Első gyermekét két évvel ezelőtt szülte.

Férjével 13 éves korában ismerkedett meg, amikor gyakorlatilag még babával játszadozott a többi gyermekkel. A fiú kilenc évvel idősebb nála. 14 évesen már terhes volt, amikor hozzáment a hitestársához, és elhagyta az iskolát.

A lány családjával, az újszülött kisfiúval, Dinkóval, a két éves kislánnyal, Naskával és az egy éves fiúcskával, Gospodinnal mélyszegénységben él Bulgária központjában.

Az országban legálisan 16 évesen lehet a leghamarabb házasságot kötni. Így a férj akár két év börtönt is kaphat kiskorú megrontásáért.

“A legnagyobb félelmem, hogy a gyermekeimet a hatóságok elveszik, és központba helyezik, ahol örökbe adhatják őket. A szociális asszisztensek gyakran látogatnak, és mindig elmondják, túl fiatal vagyok, hogy gondjukat viseljem. Nem könnyű. Most azt gondolom, hogy nem vállalok több gyermeket” – mondta Tinka.

Elismerte, hogy amióta anya lett, kevesebbet mosolyog, és hiányoznak a vele egykorú barátok, akikkel játszani mehetne – írja a manna.ro.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik