Szórakozás

Mire indulnak be a celebek az ágyban?

Schoberték és Kökényék a romantikusra esküsznek, Voksán Virág a vadabb ritmusokat kedveli, míg Kasza Tibinek bármilyen zene meghozza a kedvét.

A zene nagyszerű vágyfokozó, sokan vetik be, amikor szeretnének összebújni kedvesükkel. Az Aktív stábja utánajárt, hogy a sztárok milyen dalokat hallgatnak az erotikus pillanatokban.

Schobert Norbiék 9 éve házasok, de minden este szakítanak időt egy kis romantikázásra. A nyári estéken a házaspár leginkább Dobrády Ákos és Emilia duettjével, illetve Enrique Iglesias „Hero” című számával fokozza a vágyat.

Kökény Attila és felesége szintén a líraibb dalokra esküsznek. A Megasztár kedvence az ágybéli percekre Luis Miguel zenéjét veszi elő.

Voksán Virágot azonban kevésbé hatják meg a lágy dallamok. A szexi DJ évek óta dolgozik lemezlovasként, bulijain kemény house zenét játszik és erotikus pillanatokban is ezt a stílust részesíti előnyben.

Kasza Tibi nem finnyás. Neki teljesen mindegy, hogy gyors vagy lassú számot hallgat a meghitt pillanatokban, saját dalait azonban semmiképpen sem tenné be a zenelejátszóba, noha nem egy slágere szolgált már aláfestő zenének felnőtteknek szóló filmekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik