Szórakozás

Liptai Claudia: elfáradt a lelkem

Két hét múlva már biztosan édesanyja ébreszti majd Pankát: Liptai Claudia jövő hét pénteken a Mokkában egy időre elbúcsúzik a nézőktől.

Nyolc éve, hogy Liptai reggel 7-kor ébreszti a nézőket a TV2 képernyőjén. Majd jöttek a showműsorok, a Megasztár és A Nagy Duett, később a Jóban Rosszban című sorozatban is feltűnt, 10 év után pedig a színházból is visszahívták. Most úgy döntött, egyelőre elég, abbahagyja a Mokka műsorvezetését.

„Sok lett, elfárad az ember, elfárad a lelke, elfárad fizikailag, és az elmúlt egy évben olyan dolgok történtek velem, amiket a mai napig sem tudtam feldolgozni, és úgy éreztem, hogy muszáj, hogy egy kicsit elcsendesedjek, visszavonuljak egy kicsit” – nyilatkozta Claudia az Aktívban.

A csinos műsorvezető azt mondja, elsősorban kislánya, Panka miatt döntött úgy, hogy határozatlan idejű szabadságot vesz ki, szeretne vele minél több időt tölteni, és egy kicsit magával és a szeretteivel is foglalkozni. Hogy pontosan hány hónapig nem lesz látható, azt még ő maga sem tudja, csak azt: muszáj most egy kicsit visszavennie a tempóból.

„Szükségem van új impulzusokra, és arra, hogy egy kicsit azt az életet éljem, amit eddig nem tudtam. Négytől kilencig csak dolgoztam és minden másra volt energiám, csak magamra meg azokra az emberekre nem, akiket szeretek” – mondta a TV2 sztárja.

Claudia a színésznőként nem fog eltűnni, sem a színházból, sem a képernyőről, továbbra is látható lesz a népszerű sorozatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik