Szórakozás

Búcsúzna haldokló édesanyjától a TV2 sztárja

Joshi Bharat lélekben már felkészült a legrosszabbra: arra, hogy elveszíti nagybeteg édesanyját.

A TV2 műsorvezetője tavaly hazalátogatott szülőhazájába, Indiába, miután édesanyját baleset érte: combnyaktörést szenvedett. Joshi akkor végső búcsút vett a 89 éves asszonytól.

„Azt mondta, hogy ő már szeretne elmenni, és akkor én egy pillanatig zavarban voltam, aztán erőt vettem magamon és megkérdeztem: mit szeretnél? Mire ő azt felelte: meg akarok halni. Minden nap ezért imádkozik, neki már nincs kedve itt maradni. Én erre azt mondtam: akkor én is fogok imádkozni veled együtt” – mesélte az Aktívnak a sorselemző.

Az idős asszony állapota egyre rosszabb, időnként már látomásai is vannak. A műsorvezető telefonon rendszeresen tartja a kapcsolatot édesanyjával, ezért is biztos abban, hogy el kell tudnia engednie szeretett anyukáját. Joshi azt mondja, a köztük lévő szeretet őszinte és tiszta, mindent megkapott tőle, amit csak egy fiú kaphat, éppen ezért úgy érzi, köteles elfogadni édesanyja döntését.

„Senki nem kívánja anyja halálát, sőt, az egyik része az énemnek azt mondja, hogy minél több időt maradjon velem, de egy szülőnek meddig kötelessége a gyerek mellett, a gyerek miatt maradni?!”.

A sorselemző biztos benne, hogy egy másik életben újra találkoznak majd. Felkészült a legrosszabbra, tudja, hogy bátyja bármikor hívhatja Indiából, édesanyja halálhírével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik