Szórakozás

Sarka Kata örökbe fogadna

Hajdú Péter felesége nem zárkózott el attól, hogy évek múltán egy roma származású kisbabát neveljen.

Sarka Kata huszonhárom évesen valóra váltotta álmát, hogy kétgyermekes, fiatal édesanya legyen. Több fórumon elmondta, hogy nem vállalkozna még egyszer a szülésre. Ugyanakkor nemrégiben elárulta: gyerek még jöhet. A Star magazin arra volt kíváncsi, hogy gondolta ezt a kijelentését.

“Egészen bizonyos vagyok abban, hogy nem szeretnék még egyszer szülni. Ugyanakkor világéletemben rajongtam a gyerekekért, és most, hogy figyelhetem, hogyan cseperedik Noncsi és Dávid, az is eszembe jut: mi lesz, ha felnőnek, és nekem hiányozni kezd az az érzés, ami a születésük óta uralkodik rajtam” – mesélte Sarka Kata, aki már eljátszott a gondolattal, hogy évek múltán örökbe fogadnak egy kisbabát férjével, Hajdú Péterrel.

“Az örökbefogadás több szempontból is jó döntés lehet. Egyrészről azért, mert így elkerülhetem a szüléssel járó procedúrákat. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne élveztem volna azt a kétszer kilenc hónapot, de nem kezdeném elölről. Mindemellett évről évre gyarapodik az árva gyermekek száma mindenhol a világban. Számomra csak gyermek létezik, nemtől és származástól függetlenül. Egyáltalán nem zárkóznék el attól sem, hogy egy roma származású kisbabát neveljek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik