Szórakozás

Felturbóztatná 7 éves lánya melleit

Az élő Barbie babaként elhíresült brit nőegy hatezer fontos mellnagyobbító műtétről szóló utalványt ajándékozott kislánya hetedik születésnapjára.

Sarah Burge eddig is óriási botrányt kavart hazájában: a háromgyerekes anyán több mint 150 plasztikai beavatkozást végeztek el, hogy ő lehessen az élő Barbie baba, ráadásul lányait is hasonló szépészeti procedúrákra kötelezi: tavaly 16 éves lányát szurkálta botox-injekciókkal, most pedig a 7 éves Poppyt küldené mellnagyobbításra – írja a Daily Mail.

A legrosszabb az egészben, hogy a plasztikcica nem érti az emberek felháborodást, szerinte semmi kivetnivaló nincs az egészben, úgy állítja be, hogy ő legalább törődik a gyerekével, sőt azt mondja, Poppy „sikongatott örömében”, mikor megkapta a szülinapi ajándékát, ugyanis már régóta nagyobb melleket szeretne.

A kislányt a turbó cicik mellett egy számítógéppel, egy Swarovski kristályokkal kirakott gyűrűvel és nyaklánccal, valamint egy kényeztető SPA-utalvánnyal is meglepte Burge. Poppy azt mondja, egy álma vált valóra azzal, hogy ezeket mind megkapta, és alig várja, hogy végre neki is olyan hatalmas mellei legyenek, mint mamájának.

„A kislányok ma már nem akarnak Hófehérkék és Hamupipőkék lenni, sokkal inkább Cheryl Cole-hoz és Lady Gagához akarnak hasonlítani. Én csak segítek nekik valóra váltani az álmaikat” – védekezett az asszony.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik