Szórakozás

Bódi Gusztiék Miami Beachen nyaraltak

Természetesen a tengerentúlon is megmutatták, milyen az igazi nagyecsedi virtus…

Bódiék Amerikába repültek: a napfényes Floridába, majd Mexikóba is ellátogattak. Még mindig tartják jó szokásukat, miszerint minden lépésüket rögzítik kamerával. A Bódi tévénél a szereposztás szokásos, az operatőr szerepében Guszti, és a világ minden táján kiválóan tájékozódó riporternő szerepében Margó.

A nyaralás azonban nem csak pihenéssel, munkával is járt: Guszti elkészítette Margó első klipjét, melynek festői hátterét a mexikói tengerpart adta.

Guszti egyébként azt mondja, a nyaralásokon istennőként bánik feleségével. „Minden olyannal elhalmozom, amikkel Magyarországon nem, mert úgy érzem, hogy ő áll hozzám a gyerekek után a legközelebb, és én neki köszönhetem, hogy még vagyok és létezem” – mondta az Aktívnak az énekes.

Guszti két évvel ezelőtti szívinfarktusa óta új életet kezdett, Margó szerint olyan, mintha kicserélték volna: sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb.

Bódiék az elmúlt fél évben szinte a fél világot bejárták: Törökországban, Indiában, Srí Lankán és Thaiföldön is jártak már.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik