Szórakozás

VV Gigi meztelenre vetkőzött Kasza Tibinek

A Kínát is megjárt egykori Crystal-tag pikáns fotósorozatot készített a ValóVilág táncos lányáról a Playboynak.

Mint arról korábban beszámoltunk, VV Gigi lesz a férfi magazin egyik nyári bombázója. A ValóVilág 4 egykori vadmacskája a többi nyuszis modellhez hasonlóan mindent megmutat majd magából a júliusi címlapon, a fotókat pedig ezúttal nem Nánási Pál, hanem Kasza Tibi készítette.

Nagyon érdekes volt a felkérés, nagyon meglepődtem és nagyon hízelgő volt, ugyanis a játékból én voltam az egyetlen, akit megkerestek. Nagyon nagy huzavona volt, mert nem akartam, aztán mégis, aztán mégse, de végül megszületett a döntés, és elvállaltam” – mesélte Gigi a Tabu Tv-nek.

“Egy nagyon szép nyári hangulatú fotósorozat lesz. Próbáltunk rámenni arra, hogy luxuskategóriát próbáljon tükrözni az összes kép a kiegészítők tekintetében, bár nyilván túl sok ruha nem lesz rajtam. Ez nagyon nagy kihívás volt nekem, de egyben nagyon megtisztelő egy ilyen nívós újságban benne lenni” – mondta VV Gigi, aki azt is elárulta, édesanyja mindvégig támogatta a vetkőzésben, testvére, Béci azonban azt szerette volna, ha csak később dobja le magáról a textilt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik