Szórakozás

László Attila nyerte a Csillag születiket

A jövő Máté Pétere nem hitt a saját fülének, amikor Nagy Sanyi kimondta a győztes nevet. A 14 éves erdélyi fiú mindent vitt.

Szombat este, a Csillag születik utolsó adásában mind a négy döntős kétszer bizonyíthatott: az első körben egy sztárvendéggel, a másodikban pedig egyedül kellett meggyőzniük a szavazókat, hogy ők a legjobbak.

László Attila Balázs Fecóval énekelte közösen a Hazafelé című számot, az Appril Projectnek a Rippel testvérek voltak segítségükre, Krizbai Teca Pataky Attilával, Szabó Ádám pedig a 100 tagú cigányzenekarral lépett színpadra.



A második körben László Attila dalban tett fel egy régi kérdést: Zene nélkül mit érek én? A zsűri ismét le volt nyűgözve a jövő Máté Péterétől, és ennek köszönhetően meg is kapta eddigi legmagasabb pontszámát, pontosan 39-et, ám ez is csak a középmezőnyre volt elég.



Az Appril Project azonban még a 14 éves tehetségen is túltett: eddigi produkcióik egy-egy apró részletét dolgozták fel, másodszorra is maximális, azaz 40 pontot kaptak a zsűritől, Fáy Miklósék szerint tehát ők voltak az est legjobbjai.

36 ponttal Krizbai Teca végzett negyedikként a zsűrinél, aki utolsó produkciójaként az „I Will Survive” című dalt adta elő, a középmezőnyben kapott helyet László Attila mellett Szabó Ádám is, aki utolsó színpadra lépése közben harmonika virtuozitása mellett megcsillogtatta énekhangját is.

A nézők szavazatai alapján a Csillag születik harmadik szériáját László Attila nyerte. Az erdélyi tehetség alig hitte el, ami vele történik, amikor jelképesen megkapta a győzelemmel járó ajándékokat: havi egymillió forintot egy éven át, egy autót, egy álomutazást, valamint egy lemezszerződést.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik