Szórakozás

X-Faktor: Malek Miklós már a jövő héten hazautazik

A tehetségkutató mentora fél évre ismét hazaköltözik Amerikából.

Az már nem titok, hogy a sikerszéria idén folytatódik. Mint ahogy az sem, hogy Balázs most nem tudja vállalni a műsorvezető szerepét. Viszont azt, hogy ki lesz 2011-ben az X-Faktor négy mentora, sokan találgatták, de biztosat a csütörtökig nem lehetett tudni.

Az érzékeny, de ugyanakkor kemény női mentor szerepét idén is Keresztes Ildikó tölti be. Azt mondja, szakmailag és emberileg is rengeteget kapott a műsortól, ennek ellenére sokat vacillált a döntésen.

Geszti Péter szintén marad a mentor-székben. Ő egyáltalán nem gondolkozott a felkérésen, egyedül feleségét kellett rábeszélnie, aki nem örült annak, hogy újra fél évig nem lesz szabad napja férjének.

Nagy Feró is nagyon fel van dobva, hogy idén is erősítheti a mentorok táborát. És persze Malek Miklós sem hiányozhat a sorból, aki úgy tűnik, hogy jövő héten fél évre ismét hazaköltözik Amerikából. De ezt már tavaly sem bánta.

A bevált koncepció is a négy mentor tehát marad, viszont az, hogy ki melyik csoportot kapja, valószínűleg változik majd.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik