Szórakozás

Keresztes Ildikó: jöhet a baba!

Az énekesnő a Reggeliben őszintén mesélt a gyermekvállalásról. Azt mondja, ez a magánügye és többet nem szeretne beszélni róla.

Keresztes Ildikónak élete során már rengetegszer feltették a kérdést: miért nincs még gyermeke? 23 éve él boldog párkapcsolatban, de anya szerepben még nem próbálhatta ki magát.

Az X-Faktor zsűritagja azt mondja, unja, hogy állandóan a gyermekvállalás miatt zaklatják, ráadásul ez egy olyan téma, ami csak rá és a férjére tartozik és senkinek semmi köze hozzá. Elárulta: 20 éven keresztül fel sem merült közöttük a baba-projekt, mert ketten is nagyon boldogak voltak.

Az énekesnő elárulta, valóban nem védekeznek már egy jó ideje, de ez nem azt jelenti, hogy mindenáron teherbe szeretni esni, inkább a sorsa bízzák, hogy jön vagy a baba sem.

„Én mindent a gondviselésre bíztam. A karrieremet is. Amikor nagyon akartam, akkor nem sikerült. Amikor elengedtem, nem akartam, pont akkor jött, amikor jönnie kellett. Ha úgy gondolják, hogy nekünk kell, vagy érdemes, vagy alkalmasak vagyunk rá, akkor lesz, teljesen mindegy, hogy hány éves leszek, nem érdekel” – zárta le a témát az X-Faktor ítésze.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik