Szórakozás

Tomcat: Pákó pöcegödörben végzi, ha nem fizet

A blogger egy olyan követ kapott a napokban, amibe állítólag bezárták a Didikirály lelkét.

Mint arról korábban beszámoltunk, a múlt hét közepén röppent fel a hír, hogy Fekete Pákót megverték a nyílt utcán. Támadóját állítólag ismerte, a magát Tomcatnek – alias Polgár Tamás – nevező bloggert pedig gyanúsítottként elő is állították. A bulvárlapok akkor azt írták, valószínűleg egy régi elszámolási vita állhatott a bántalmazás hátterében.

Polgár Tamás szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében az üggyel kapcsolatban akkor azt írta, nem igaz, hogy megverte volna Fekete Pákót. Állítása szerint a támadás időpontjában egy találkozón volt, alibijét igazolni is tudják. A blogger szerint a mulatós énekes csak azért találta ki a „megverős mesét”, hogy így bújjon ki a 639 ezer forint megfizetése alól.

Pákó állítólagos megverése óta szerdán állt először kamera elé az RTL Klub Reggelijében. Szűkszavúan nyilatkozott, hiába faggatták a műsorvezetők, részletekbe nem akart belemenni. Állítása szerint a támadó – akit nem akart megnevezni, egyszerűen csak „szemét alaknak” nevezett – minden előzmény nélkül ököllel többször is megütötte őt az utcán. Pákó azt mondja, nem ütött vissza, amint magához tért, visszament ügyvédjéhez, és értesítették a rendőröket és a mentőket. A kórházban kiderült, hogy agyrázkódást szenvedett. Arra a kérdésre, hogy tartozás miatt verték-e meg, nem akart válaszolni.

Ha nem fizet, Fekete Pákó a pöcegödörben végzi – ezt mondta Tomcat Hajdú Péter Frizbi című műsorának felvételén. Polgár Tamás ugyanis elárulta, hogy egy olyan követ kapott a napokban, amibe állítólag bezárták a Didikirály lelkét – írja a STOP.

A bloggert egy magát ősmagyar mágusnak, táltos sámánnak valló illető kereste meg, hogy segítséget nyújtson neki és a mágia erejével megátkozza Pákót. A sámán három napon keresztül ráolvasást végzett a kőre, amit ha Tomcat összetör, a mulatós énekes „szép lassan el fog sorvadni”. A blogger éppen ezért most kamerákon keresztül azt üzente Pákónak, ha nem adja meg tartozását, összetöri és a szennyvízbe szórja a követ, hogy ott lakjon élete végéig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik