Szórakozás

Leszbikus tehenek öklelték fel a gazdát

79 éves fejjel kellett megtanulnia egy férfinak Romániában, hogy nem szabad a szerelmesek közé állni, még ha tehenekről is van szó.

Az állatok gazdája nem akart hinni a szemének, amikor meglátta, hogy a sokat tejelő két tehén az istállóban egymásra mászva akarta kapcsolatát kiteljesíteni. A tehenek, bármennyire is meglepő, a párzást imitálták.

A férfi azonnal szét akarta választani a leszbikus állatokat, de azok keményen ellenálltak. Az egyik harciasabb tehén fel is öklelte a gazdát, akit súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

A hívő férfi váltig állítja, hogy ő már kis kora óta forog az állatok körül, de még ilyent nem látott. A tehén szó szerint meg akarta hágni a másik négylábút. A szerelmi légyott megzavarásáért eszméletvesztéssel lakolt a gazda, aki az ökleléstől nagyot repült az istállóban. Az orvosok elmondták, a tehén szarva a férfi lábán átszakította az artériát.

A gazda nem akar bosszút állni a leszbikus teheneken, de azt megígérte, ha meggyógyul, papot hív a “tisztátalan” állatokhoz – írja a manna.ro.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik