Szórakozás

Détár Enikő összeomlásának okai

Már korábban tudni lehetett, hogy nagy a baj: a színésznő és férje lemondták minden fellépésüket.

Szerdán bombaként robbant a hír: Détár Enikőt ismét egy vidéki pszichiátrián kezelik. A színésznő nem először szorul kórházi kezelésre, idén februárban már egyszer összeomlott, akkor hangszálgyulladásával magyarázta a lelki traumát. Nem sokkal később az RTL Klub Reflektor című magazinjának készítői úgy döntöttek, közös megegyezéssel felbontják vele a szerződést: indoklásuk szerint dinamikusabb, fiatalabb műsorvezetőt képzeltek el a helyére. D. Tóth András jött, Enikő pedig egészen Amerikáig menekült bánatában, állítólag beteg édesanyját látogatta meg a tengerentúlon.

A Bors című napilap értesülései szerint a színésznő mostani összeomlásnak már voltak előjelei: Enci és férje, Rékasi Károly – még a színésznő kórházba kerülése előtt – lemondták a fellépéseiket, elmaradtak színházi előadásaik, nem mentek el egy közös reklámfotózásra sem, azóta pedig facebookos oldalaikat is letiltották. A házaspár jól fizető munkáktól esett el.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Dívák éjszakája című show-műsornak, amelyben Fésüs Nellyvel és Ladinek Judittal szerepel Enikő, mi lesz a sorsa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik