Szórakozás

Schobert Norbi fogyasztja le az expolitikust

90 nap alatt, 60 kiló mínusz - ezt vállalta be Schmuck Andor.

Az egyik legnépszerűbb közösségi portálon közétett fogadás tétje sem kicsi, hiszen ha nem sikerül időre lefogynia Schumcknak, akkor kukorékolva kell végigmennie az Andrássy úton. Ha viszont sikerül, a társaság, amellyel fogadott, hárommillió forinttal támogatja nyugdíjasklubok programjait. Ám mióta közzétette a fogadást, többen emelték a tétet. Ráadásul Schobert Norbi is megkereste, hogy együtt vágjanak bele.

Schmuck és a fitneszkirály kapcsolata nem új keletű. Egyszer már belevágtak a nagy fogyásba, akkor 50 kilótól sikerült megszabadulnia az expolitikusnak négy hónap alatt. Norbi ezúttal is bizakodó, azt mondja, nem lesz könnyű, de biztosan felül tudják majd múlni korábbi teljesítményüket.

Schmuck a Mokka kedd reggeli adásában elmondta, nem híve a mesterséges eszközöknek, így például a gyomorgyűrűt is elutasítja, inkább odafigyel az étkezésére, és megpróbál sokat mozogni.

A műsorvezető, Kárász Robi szerint, ha Schmuck Andorból „szép, sukár gyerek” lesz, még arra is van esély, hogy visszahódítsa feleségét…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik