Szórakozás

Robbie Williams újra a csapatban

A Take That 55 ezer néző előtt kezdte Progress Live névre keresztelt koncertturnéját az északkelet-angliai Sunderland stadionjában pénteken.

A csapat minden koncertjére jó előre elkeltek a jegyek. A mostani turné az első 1995 óta, amelyen mind az öt tag fellép. A zenekar koncertjeit csak Nagy-Britanniában és Írországban 1,75 millió ember nézi majd meg, de a következő hetekben fellépnek Milánóban, Koppenhágában, Amszterdamban, Hamburgban, Düsseldorfban és Münchenben is.

A sunderlandi koncert első öt számában Robbie Williams egyáltalán nem lépett színpadra, hogy aztán szólólemezeiről énekeljen el néhány slágert, s csak ezután állt mind az öt Take That-tag közösen színpadra. A szólóban is rendkívül népszerű Williams tizenöt év után a tavaly megjelent Progress című lemez felvételeikor csatlakozott ismét egykori társaihoz. A Take That már 2006-ban is összeállt egy turné erejére, de akkor a most 37 éves Robbie Williams távolmaradt az egykori tinibálvány zenekar koncertjeitől, és inkább szólókarrierjére koncentrált.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik