Szórakozás

Gáspár Győző kórházba vonult

A roma showman most minden idejét pihenéssel tölti és reméli, minél előbb sikerül legyőznie pánikbetegségét.

Kapcsolódó cikkek

Gáspár Győző öngyilkos akart lenni – ettől volt hangos a bulvársajtó az elmúlt hónapban. Többen úgy vélték, ez csupán egy újabb ürügy arra, hogy a műsorvezető eleget tegyen szereplési vágyának, Győzike azonban azt mondta, valóban beszedte a nyugtatókat és komolyan gondolta tettét. Mint ahogy komolyan gondolta a gyógyulást is, ezért amint véget ért a BeleValóVilág befeküdt a kórházba, hogy kezeltesse pánikbetegségét – értesült a Velvet.

A showman maga miatt döntött a kórházi kezelés mellett, bár elismeri, gyermekei is megsínylették az elmúlt időszakot, teljesítményük az iskolában visszaesett. Az egyetlen kapaszkodót most felesége, Bea asszony és a gyógyszerek jelentik, barátai ugyanis nincsenek.

A kedélyjavítókat állítása szerint két éve szedi, betegsége akkor fordult komolyabbra, mikor apja kitagadta őt. “Apám lenéz engem, és nekem ez fáj a legjobban. Egy senkinek tart. Csak Zsoltika a fia. Csak őt teszi fel a trónra. Engem meg eldobott. Ebbe én belebetegedtem” – mondta korábban Gáspár Győző, aki most a hétvégék kivételével napjait a kórházban tölti, infúziókat, gyógyszereket kap.

A kezelések után azt tervezi, nagymamájához utazik vidékre, egy időre távol szeretne maradni mindentől, augusztusra azonban már elvállalt egy-két fellépést, szeptembertől pedig egy újabb feladattal bízta meg az RTL Klub, de hogy pontosan mivel, egyelőre nem akarta elárulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik