Szórakozás

Kovi lát fantáziát a magyar diplomata szexvideójában

Hatalmas botrányt kavart az a nyilvánosságra került rejtett kamerás felvétel, amin egy Fehéroroszországban dolgozó magyar diplomata férfi látható szex közben.

Mint arról korábban beszámoltunk, házasságon kívüli kapcsolatot létesített, illetve a magyar titkosszolgálat alkalmazottjaként tüntette fel magát a fehéroroszországi magyar konzulátus egyik tanácsosa. A diplomata állítólag abortuszra biztatta fehérorosz származású szeretőjét, akinek korábban házassági ígéretet tett. A botrány kirobbanása után azonnal hazarendelték a férfit, jelenleg felmondási idejét tölti.

Kovi szerint a felvételen szereplő tanácsos rutinos szerető, és tehetséges szereplője lehetne a felnőtt filmeknek. A producer még némi fantáziát is lát a rejtett kamerás szexvideón szereplő diplomatában.

„Kimeríti a lehetséges pózok elég széles tárházát. Látszik, hogy az illető nem ma kezdte a „szakmát”. Attól eltekintve, hogy még a zokniját sem vette le, és mondhatni semmi nem látszik a férfiasságából, és abból hogy mennyire aktív, elképzelhető, hogy szerepe lehetne egy felnőtteknek szóló filmben” – mondta a TV2 Aktív című műsorában Kovács „Kovi” István.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik