Szórakozás

Kamerák előtt sírta el magát Ördög Nóra

A Story4 Esti Sztori című műsorában Ómolnár Miklós egy videóval lepte meg, amelyben kolléganője, Endrei Judit méltatta őt.

Az egykori tévés úgy fogalmazott: az RTL Klub műsorvezetője a fiatal képernyősök közül a legkedvesebb, legőszintébb, legtermészetesebb. Ennek hallatán Ördög Nóra teljesen elérzékenyült, mint mondta, nagyon sokat jelentett neki Endrei Judit elismerő véleménye – írja a STOP.hu.

A csinos műsorvezető Ómolnár Miklós műsorában magánéletéről is őszintén mesélt. Elárulta, büszke arra, hogy ő volt a Playboy történetében az egyetlen lány, akinek nem kellett teljesen meztelenre vetkőznie ahhoz, hogy izgalmas és érzéki képek készüljenek róla.

Férje, a fotós Nánási Pál szerint Nóra azért tud nagyon sikeres lenni, mert nem játssza meg a tündibündit, szeretne olyan lenni, mint a televízió képernyőjén. Azt sem titkolta, neki természetesen már sikerült aktfotókat készítenie Nóráról, hiszen ő a múzsája és állandó fotómodellje is egyben, ha valami új ötlet az eszébe jut, mindig rajta teszteli először.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik